Het-mysterie-van-het-verdwenen-geluid

Mysterie van het Verdwenen Geluid

Datum: 13/11/2016
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: Kleine Kerk

Kleinoot op Zondagmiddag: Kindervoorstelling

Het Mysterie van het Verdwenen Geluid is een gecombineerde muziek/filmproductie voor  basisschoolkinderen (6 – 9 jaar). Het project is ontwikkeld door jonge professionele musici. Zij zijn tijdens dit proces gecoached door onder andere kindertheatermaker Frank Groothof (Sesamstraat).

Spannend verhaal

In de twee delen wordt een spannend verhaal verteld door twee professionele musici met een combinatie van live muziek en film. De musici vertellen met de bijbehorende film en met muziek op hun eigen instrumenten ‘Het Mysterie van het Verdwenen Geluid’. In het kasteel van baron Maestose gebeurt iets vreemds: terwijl de fluitist aan het spelen is, horen we een mysterieus geluid en daarna … het geluid is plotseling weg! De ene na de andere muzikant raakt zijn geluid kwijt: “iets” lijkt het geluid van de muzikanten te stelen; een monster of een boze tovenaar, misschien?

Film

In de film maken kinderen kennis met musici die verschillende instrumenten spelen. Doordat de film met een beamer levensgroot op een projectiescherm wordt afgespeeld lijkt het alsof de musici uit de film in de zaal aanwezig zijn. Het eerste deel eindigt met de vraag waar het geluid gebleven is en wie hierachter zit…

Interactie

De voorstelling bestaat uit een spannende combi van live muziek, film en interactie. De kinderen worden zelf hoofdrolspelers in het verhaal dat zich zowel op het filmscherm als live in de zaal afspeelt. Een leuke spannende middag met mooie muziek.  Bovendien maakt het kind op een eigentijdse manier kennis met de verschillende muziekinstrumenten: ”Is dit muziek? Dat wil ik ook!”

Datum:            Zondag 13 november 2016, aanvang 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur
Entree:            € 10,-, kaartverkoop aan de zaal, inclusief consumpties;
Locatie:           De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, 1115 AP Duivendrecht
organisatie:  Stichting Kleinoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.