Over de website

Welkom op de website van het Cultuurplatform Ouder-Amstel. Op deze website komen alle belangrijke gegevens te staan over culturele activiteiten en over personen/instellingen die met cultuur in Ouder-Amstel te maken hebben.

Doel van deze website

Het doel van deze website is om u te informeren over de culturele activiteiten in Ouder-Amstel. Hierdoor weet u op tijd wat er op dit gebied zal gebeuren, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw agenda.

We proberen de website zo actueel mogelijk te houden. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de rubriek Agenda. Deze rubriek wordt ten minste wekelijks, vaak dagelijks aangepast. Alle openbare optredens, bijeenkomsten, exposities, rondleidingen en cursussen die te maken hebben met cultuur, kunnen hier worden opgenomen.
De rubriek Actueel zal aandacht geven aan actuele ontwikkelingen op cultureel gebied in Ouder-Amstel.
In de rubriek Organisaties staan alle (e-mail) adressen vermeld van de personen en instellingen uit Ouder-Amstel die zich bezig houden met cultuur.
De rubriek Cultuurplatform gaat over het Cultuur Platform Ouder-Amstel. Dit platform is ingesteld door de gemeente om haar gevraagd en ongevraagd te adviseren over het cultuurbeleid in Ouder-Amstel.
In Archief kunt u nog eens de onderwerpen bekijken die eerder op de website stonden vermeld.
De rubriek Links tenslotte betreft de (e-mailadressen en) websites van een aantal belangrijke culturele instellingen en organisaties die niet in Ouder-Amstel zijn gevestigd.

Cultuurplatform Ouder-Amstel hoopt dat de website in een behoefte voorziet. Graag ontvangen wij uw mening hierover en ook ontvangen wij graag informatie over toekomstige culturele activiteiten in Ouder-Amstel.

Een gedachte over “Over de website”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ouder-Amstel