Mission statement

De Gemeente Ouder-Amstel wil kunst en cultuur stimuleren en daarbij gebruik maken van de deskundigheid en ervaring van iedereen die in Ouder-Amstel op dat terrein actief is. In 2008 is het initiatief genomen een Cultuurplatform Ouder-Amstel op te richten. Doel van het platform is de gemeente te adviseren over kunst en cultuur in Ouder-Amstel.
Daarnaast wil het platform een overlegorgaan zijn voor instellingen, verenigingen en kunstenaars, voor professionals en voor amateurs, door het contact tussen gemeente en mensen die op cultureel gebied actief zijn te verbeteren en zo het culturele aanbod in de gemeente te versterken. We streven ernaar om de inwoners actief te betrekken bij culturele activiteiten en de deelname eraan te stimuleren.

Het platform bestaat uit een aantal betrokken bewoners en vertegenwoordigers van de domeinen erfgoed en historie, muziekeducatie, (culturele) evenementen en beeldende kunst.
Eén van de eerste activiteiten van het platform was onze website www.cultuurplatformouder-amstel.nl

Op deze site vindt u o.a. gegevens van groeperingen, ruimtes, kunstenaars en de cultuuragenda. Dit kan niet compleet zijn zonder uw hulp. Het cultuurplatform Ouder-Amstel stelt het bijzonder op prijs als u medewerking wilt verlenen om de informatie zo up-to-date en volledig mogelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ouder-Amstel