kerstzingen 2016

Kerstzingen 2016

Datum: 14/11/2016 - 19/12/2016
Tijd: 20:00 - 21:30
Locatie: Kleine Kerk

Kerstzingen 2016!

Al enkele jaren wordt er door een groeiende groep enthousiaste zangers en zangeressen op de dag voor kerst gezongen op het Dorpsplein. Deze bijeenkomst wordt inmiddels een traditie en dat is reden om te kijken of we het iets uitvoeriger kunnen aanpakken. Vorig jaar waren er deelnemers bij die het jammer vonden dat er niet meer geoefend werd, zodat we ook iets meerstemmig zouden kunnen zingen. Dat willen we dit jaar uitproberen.

Engelse Carols en Nederlandse kerstliederen

Op vijf maandagavonden zullen we in De Kleine Kerk een paar Engelse Carols en Nederlandse kerstliederen instuderen. Omdat het jammer is dat er dan maar één uitvoering is, willen we ook proberen om met dit adhoc koor in de Kerstnachtdienst in De Kleine Kerk te zingen.

Maar we zoeken nu in eerste instantie sopranen, alten, tenoren en bassen die mee willen doen met dit kerstkoor. Wil je alleen meezingen op het Dorpsplein dan is dat natuurlijk ook prima. Het oefenen is op zich al inspirerend! Zingen is leuk en meedoen verplicht tot niets. Je kunt altijd mee komen zingen op het Dorpsplein, ook als je geen extra repetities hebt kunnen bijwonen.

We oefenen op maandag 14 november, 21 november, 28 november, 12 december en 19 december van 20.00 tot 21.30 uur in De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129.

Vooraf opgeven is niet echt nodig, maar voor de organisatie wel plezierig, zodat we kunnen zorgen voor voldoende bladmuziek. Jan Peter van der Does begeleidt ons op de piano. Gerie Bouman leidt de zang.

Aanmelden kan bij Gerie Bouman, boumanad@planet.nl

of  via de website van De Kleine Kerk, www.pknduivendrecht.nl of telefonisch 020-4160181.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.