Dvořák en Brahms op zondag

Datum: 27/06/2021
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie: St. Urbanuskerk Ouderkerk

Concert op zondag in Urbanuskerk

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, kan de Stichting Vollebregt Orgel Ouderkerk weer concerten organiseren.
We zijn heel blij dat we u kunnen uitnodigen voor het eerste concert in dit jaar in onze St. Urbanuskerk, door het Frank Bridge Piano kwartet op zondag 27 juni om 15.00 uur.

Dvořák en Brahms op zondag

Het Frank Bridge Piano Kwartet bestaat uit de dames Örzse Adam op altviool en Florien Hamer op cello en de heren Hans van Beelen, piano en Jacob Plooij, viool. Zij brengen drie delen van het Piano-kwartet op. 23 nr. 1 in D-groot van Antonin Dvořák en vier delen van het Pianokwartet op. 60 nr. 3 in c-klein van Johannes Brahms.

Inschrijving
Voor het concert geldt het nieuwe corona toelatingsbeleid. U kunt zich aanmelden op stgvollebregt@gmail.com tot 23 juni. Mocht u na inschrijving toch verhinderd zijn, wilt u dat s.v.p. via dit emailadres aan ons laten weten. U ontvangt persoonlijk een bevestiging van uw reservering.
Het concert is vrij toegankelijk. Na afloop is er een deurcollecte om de kosten te dekken.

Volgende concert: op 26 september is het volgende concert dat wordt gegeven door Susanne Brussee-van de Vosse (sopraan) en Peter van de Kamp (piano).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.