Zomerconcerten op zondagmiddag

Datum: 27/06/2021
Tijd: 15:30 - 16:30

Concert in De Kleine Kerk

Zomerconcerten op zondagmiddag

Nu de coronabeperkingen steeds minder worden en de theaters weer beperkt publiek mogen ontvangen gaat Stichting Kleinoot vier zomerconcerten organiseren in De Kleine Kerk in Duivendrecht.
Op vier zondagmiddagen om 15.00 uur zullen jonge musici, studenten van het Conservatorium van Amsterdam optreden met een gevarieerd aanbod, in een concert van ongeveer een uur.

Fluit en Marimba

Op 27 juni a.s. treden Mirna Ackers, fluit en Koen Slootmans, marimba op.
Hun eerste concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op zondag 31 januari, maar dat concert moest helaas worden geannuleerd. Wij zijn blij dat we hen nu weer in het programma kunnen opnemen.

Fluitiste Mirna Ackers

geniet van veelzijdigheid en verenigt haar passie voor muziek, haar liefde voor arrangeren en haar achtergrond als musicologe in haar concerten. Zij maakt deel uit van het Canal City Flute Quartet, waarvoor ze alle arrangementen maakt. Daarnaast remplaçeert Mirna regelmatig in orkesten, zoals het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Camerata RCO, waarvan onlangs de CD Salon (presque sans violin) [Gutman Records CD192] is uitgebracht.Een belangrijke ervaring voor haar was het soleren van het Fluitconcert (3e deel) van Jacques Ibert met de Webern Kammerphilharmonie o.l.v. Vladimir Kiradjiev tijdens het isaFestival 2019 van de Universiteit voor Muziek en Podiumkunst Wenen. Na het winnen van de auditie voor dit soloconcert is ze intensief begeleid door Maria Fedotova (Orkest van het Mariinski Theater) in de voorbereiding voor dit concert.Mirna heeft bij Marieke Schneemann en Kersten McCall (KCO) gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Piccolo lessen volgde zij bij Vincent Cortvrint (KCO). Masterclasses volgde zij onder andere bij Jacques Zoon, Felix Renggli en Emily Beynon. Naast haar concerten vindt Mirna tijd om zich muzikaal in te zetten voor charitatieve doelen waar ze met haar optredens geld inzamelt, zoals voor Stichting KIKA en Learn2Learn.

Koen Slootmans – marimba

De Belgische percussionist Koen Slootmans begon op zevenjarige leeftijd met oefenen op de plaatselijke muziekschool. Hij studeerde percussie, piano, solfège, muziekgeschiedenis en harmonieOp zijn zeventiende begon hij aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen bij Carlo Willems en Koen Wilmaers en behaalde in 2016 een Bachelor diploma met grote onderscheiding. Hij vervolgde zijn studies aan het Conservatorium van Amsterdam bij Nick Woud, Bence Major, Mark Braafhart, Peter Prommel en Richard Jansen waar hij in juni 2019 zijn tweede bachelor behaalde. Momenteel doet Koen zijn Master Studies aan het Conservatorium van Amsterdam.Al op 16-jarige leeftijd werd Koen lid van het kamerorkest La Passione. In 2016 was hij paukenist in de Academie van het Koninklijk Vlaams  Philharmonisch Orkest. Tussen 2016 en 2018 was hij lid van het Nationaal Jeugd Orkest (NJO). Hij sloot zich voor het eerst aan bij het European Union Youth Orchestra (EUYO) tijdens de voorjaarstournee van 2018. Tijdens het seizoen 2018-2019 was Koen lid van de Academie van het Antwerp Symphony Orchestra.
Koen volgde masterclasses bij Marinus Komst, Koen Plaetinck, Pieterjan Vranckx, Hans Zonderop, Theodor Milkov, Ruud Wiener, Anders Astrand, John Beck en Nancy Zeltsman.

De volgende zomerconcerten vinden plaats op
Zondag 11 juli – 15.00 uur
Chieko Donker Duyvis, zang en cello en Francisco Garrido, gitaar

Zondag 8 augustus – 15.00 uur
Charlotte Gulikers, cello

Zondag 29 augustus – 15.00 uur
Majsa Koperberg, harp en Maria Cristina Gonzalez, fluit

Reserveren

Vanaf heden kunt u via de website een kaartje reserveren voor deze concerten. Vooraf reserveren en betalen is verplicht.

De concerten beginnen om 15.00 uur en duren ongeveer een uur. Er is geen pauze en helaas ook geen gelegenheid voor een drankje na afloop. De prijs van de concerten is daarop aangepast en bedraagt € 10 per concert.

VOORZORGSMAATREGELEN en ACTUELE INFORMATIE
Als voorzorgsmaatregel hebben we het maximaal toegestane aantal stoelen in de zaal gezet, zodat de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Mochten op het moment van uitvoering de coronamaatregelen nog van dien aard zijn dat er verdere aanpassingen nodig zijn, dan worden die zeker uitgevoerd.

Wij houden u op de hoogte via onze website !

VOORAF RESERVEREN EN BETALEN VERPLICHT
Om te voldoen aan de voorschriften van de overheid is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert en betaalt. Daarmee voorkomen we drukte bij de entree en de kassa. Reserveren kan via de website www.stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob 06-50251802, of per email activiteiten@stichtingkleinoot.nl; zie voor meer informatie op de pagina RESERVEREN.
U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling; deze is definitief na ontvangst van uw betaling. U kunt betalen op bankrekening
NL30 ABNA 0590 1134 88 t.n.v. Stichting Kleinoot, Duivendrecht.

In totaal mogen we maximaal 25 muziekliefhebbers verwelkomen per concert. We kunnen u met het oog op de RIVM-richtlijnen geen drankje bieden, maar hanteren overal de juiste hygiënemaatregelen en zorgen voor een duidelijke anderhalve meter-ontvangst.
De zaalindeling en kaartjes zijn ‘ongeplaceerd’ maar u kunt wel bij elkaar zitten, mits u een hygiënische eenheid met uw gezelschap vormt.
Dat gaat als volgt: U reserveert kaartjes voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Koopt u een los kaartje dan zit u ook ‘alleen’ in de zaal.
Koopt één persoon 3 kaarten, dan zit u met zijn drieën op een rij. Wij gaan er dus vanuit dat u een gezamenlijk huishouden voert en u niet aan de 1,5 meter afstand tussen u en uw gezelschap hoeft te voldoen. Onze medewerker geeft aan waar u plaats kunt nemen, met of zonder gezelschap.

Bezoekers kunnen dus niet zelf kiezen en niet meer van plaats wisselen.

Wij verzoeken u bij het betreden van en lopen door de kerk een mondkapje te dragen. Als u op uw plaats zit kunt u het mondkapje afdoen.

Uw kaartje(s) ligt(liggen) dan op de dag van het concert vanaf 14.30 u. voor u klaar bij de ingang van de kerk. Het is niet mogelijk om voor de aanvang van het concert ter plaatse kaarten te kopen.

Wilt u telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06-50251802 of 020-4160181
U kunt uw kaarten bestellen tot uiterlijk de zaterdag voor het concert tot 12.00 u.
Mocht het concert door nieuwe Coronamaatregelen niet doorgaan dan geldt een restitutieregeling !

Plaats:                        De Kleine Kerk, Rijksstraatweg29, Duivendrecht.
Entree:                       € 10, geen pauze en geen consumpties
Kaartverkoop:       aan de zaal niet mogelijk; altijd reserveren
Reserveren:             www.stichtingkleinoot.nl
Informatie:               Gerie Bouman, tel. 020 416 01 81

Reserveren via website www.stichtingkleinoot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.