Urbanus lunchtijdconcert

Urbanus lunchtijdconcert

Datum: 20/04/2018
Tijd: 12:30 - 13:00
Locatie: St. Urbanuskerk Ouderkerk

Op vrijdag 20 april 2018, 12.30-13.00 uur is er weer een lunchtijdconcert in de St. Urbanuskerk,
Achterdijk 1, 1191 JG Ouderkerk aan de Amstel.

Urbanus lunchtijdconcert op 20 april  2018

Met muziek van onder andere Astor Piazzolla, Heitor Villa-Lobos en Máximo Pujol neemt het Duo Carinho u mee naar Zuid-Amerika.

Afbeeldingsresultaat voor Noortje Vredeveld


Noortje Vredeveld
(gitaar) rondde in 2015 haar bachelor cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en behaalde daar in 2017 haar masterdiploma. U kent Noortje wellicht van optredens op Radio 4, de Uitmarkt, gitaarfestivals en diverse concertlocaties in het hele land.

 

Urbanus lunchconcertGerlieke Aartsen (hobo) werd tijdens het laatste jaar van haar middelbare school toegelaten tot de vooropleiding van het Conservatorium van Amsterdam. In 2012 bij het afstuderen wist ze de jury ervan te overtuigen dat de hobo behalve voor klassieke muziek zich ook voor andere muziekstijlen leent zoals jazz en klezmer. Naast optredens in ensembles treedt ze geregeld op in uiteenlopende samenstellingen en op minder gebruikelijke locaties zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, asielzoekerscentra, huiskamers en bij tentoonstellingen.

Volgende concert

Het volgende concert van de Stichting Vollebregt is op zondag 3 juni. Voor meer informatie zie http://www.kerkenouderkerk.nl/web/node/72  of mail naar stgvollebregt@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.