Kerst Zingen op het Dorpsplein!

Datum: 24/12/2015
Tijd: 11:00 - 11:45
Locatie: Dorpsplein 60

Kerst Zingen op het Dorpsplein!

 Inmiddels al voor het 3e jaar heeft de Winkeliersvereniging de Cantorij en alle andere enthousiaste zangers gevraagd om te komen zingen op het Dorpsplein op donderdag 24 december a.s. om 11.00 uur. We zingen dan bekende kerstliederen, waaronder diverse Engelse Christmas Carols. De afgelopen jaren is dit ondanks soms barre weersomstandigheden altijd een leuke actie geweest, waarbij veel zangers en zangeressen enthousiast meegezongen hebben. Ook voor de uitvoering dit jaar hopen we weer op een flinke groep deelnemers.

Even oefenen

Het oefenen voor dit evenement is dit jaar een samenwerking van De Kleine Kerk met de Duivendrechtse Dinsdag  en vindt plaats in het nieuwe Dorpshuis. Op dinsdag 15 december zullen we onder leiding van zangdocente Gonny Meesters van het Muziekcollectief om 10.30 uur Christmas Carols oefenen in het Dorpshuis.  Het zingen wordt begeleid door Jan Peter van der Does. Voor bladmuziek wordt gezorgd, maar u hoeft geen noten te kunnen lezen: zingen is voldoende.

Aanmelden kunt u zich bij Gerie Bouman:
020-4160181 of via email
activiteiten@pknduivendrecht.nl
of via het Muziekcollectief:
info@muziekcollectief.nl of
06 19537714).
En bent u niet aangemeld, dan kunt u toch gewoon mee komen zingen.

Warme chocolademelk, glühwein en kerstbrood

Kunt u dinsdag niet mee komen oefenen? Geen probleem, u kunt altijd meezingen op het Dorpsplein op 24 december. Na afloop is er warme chocolademelk, glühwein en kerstbrood, u aangeboden door de Winkeliersvereniging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.