Hollandse landschappen

Datum: 02/05/2019 - 01/07/2019
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Dorpshuis

Aquarellen van Margo Pasman

Vanaf 2 mei tot en met 1 juli exposeert aquarelliste Margo Pasman in het Dorpshuis in Duivendrecht. Zij is autodidact en volgde intensieve workshops bij de vooraanstaande Antwerpse kunstenaar Frank Mulder die haar nieuwe perspectieven gaf. “Hij schudde me goed door elkaar, bood aan wat hij aan articiteit in huis had en ik moest er mee doen wat ik kon.  Speciaal en essentieel is het jarenlange contact geweest met de nestor van Nederlands aquarelkunst Ton Albers.

Margo Pasman

Hollandse landschappenHet werk van Pasman ontstaat altijd vanuit een intuïtieve dynamische manier van kleuropzet die uitgroeien tot een coloristisch schouwspel. De stijl varieert van realisme tot abstract. Stuk voor stuk blinken ze uit, niet alleen qua afbeelding, maar ook door hun kleur. Onderwerpen zijn stadsgezichten, landschappen, kerken, bloem(stillevens) golfbanen en dieren. “ Ook het afwisselen van groot en klein formaat blijft spannend omdat groot werk hele andere vaardigheden van mij vraagt. Ik houd er van doorwerkt, maar ook spontaan te schilderen”.

Haar werk vindt zijn weg naar zowel particulieren als bedrijven. Pasman werkt vanuit de eigen studio 62 in Zeist en geeft ook aquarellessen.

Voor meer informatie zie www.margopasman.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.