Figuratief en abstract

Figuratief en abstract

Datum: 15/04/2019 - 22/05/2019
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Gemeentehuis

Carolien Oedekerk

Carolien Oedekerk exposeert tot en met 24 mei abstracte en figuratieve schilderijen In het gemeentehuis van Ouder-Amstel in Ouderkerk. Met de kleurrijke expositie wordt in het gemeentehuis letterlijk een feest in kleur gecreëerd. Carolien Oedekerk maakt figuratieve en abstracte werken over variërende onderwerpen, maar altijd met het accent op sfeervorming, beweging en warmte. Opvallend zijn de vrolijke, kleurrijke afbeeldingen van levenslustige vrouwen en schilderijen waarop grote uitdagende hoeden worden gedragen.

Levenslust, optimisme en verbondenheid

“In de figuratieve schilderijen wil ik levenslust, optimisme en verbondenheid tussen mensen verwerken onder andere door het tonen van interactie. Hier is de focus vaak gericht op vrouwen, kwetsbaar maar ook zelfbewust, sereen maar ook uitdagend. In mijn abstracte werk probeer ik schoonheid weer te geven middels het gebruik van mooie olieverf kleuren en zachte vloeiende vormen, maar wel met ruimte voor een eigen interpretatie van de kijker. In de samenstelling van de expositie zijn beide intenties gecombineerd, hiermee wordt goed weergegeven wat ik wil bereiken, de kleuren, de dynamiek van beweging en de gekozen onderwerpen versterken het totaal, maar zijn altijd in balans,¨ aldus Carolien Oedekerk.

Figuratief en abstract

De collectie schilderijen is tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de  Vondelstraat 1 in Ouderkerk te bezichtigen.

Meer werk van Carolien Oedekerk is op haar website te zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.