Expositie Kunsthuis Elsenhove

Datum: 18/04/2015 - 25/05/2015
Tijd: 00:00
Locatie: Kunsthuis Elsenhove

Expositie Kunsthuis Elsenhove

Met ingang van zaterdag 18 april 2015 exposeren 17 kunstenaars hun werk in pop-up Kunsthuis Elsenhove en geven cursussen en workshops aan kinderen en volwassenen. Bijzonder aan dit initiatief is het samenbrengen van kunst, natuur en maatschappij op een locatie.

De expositie duurt tot 25 mei en is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur en op zondag van 14:00 – 17:00 uur. Gedurende het hele jaar zijn er verrassende exposities te zien in wisselende samenstelling.

De deelnemende kunstenaars aan het pop-up Kunsthuis zijn:

Tjits van der Kooij  ●  Sunny Neeter  ●  Tamar Shilo  ● Wiep Valenteyn  ●  Tries Smilde  ●  SanSia  ●  Neely Schaap  ●  Mali Klein  ●  Sylvia Waterloo  ●  Astrid Stoffels  ●  Cristina Villalba  ●  Pete Purnell  ●  Corry Zwart  ●  Fred Cohen  ●  Gaby Oltean Lungu  ●  Paul Klimecki  ●  Mariska Krielaart  ●  Mary Kuiper

Gedurende het hele jaar zijn er verrassende exposities te zien in wisselende samenstelling. De cursussen en workshops voor kinderen en volwassenen zijn o.a. ‘structuur in de natuur’, ‘creatief met houtskool’, boetseren, keramische tegels beschilderen en sieraden maken uit de natuur.

Adres:
Speelboerderij Elsenhove
Bankrasweg 1
1183 TP Amstelveen

Voor meer informatie:
www.amstellandkunst.nl of www.elsenhove.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.