Urbanus Lunchtijd Concert

Urbanus Lunchtijd Concert

Datum: 23/09/2016
Tijd: 12:30 - 13:30
Locatie: St. Urbanuskerk Ouderkerk

Urbanus Lunchtijd Concert

Op vrijdag 23 september, 12.30 uur, zal in de St Urbanuskerk (Amsteldijk1, Ouderkerk aan de Amstel)  een Lunchtijd Concert worden gegeven door Susanne Brussee-Van de Vosse (sopraan), Inge Jongerman (viool) en Hans van Beelen (piano).

Programma:
  • W. A. Mozart: Uit de opera Il re pastore, ‘L’amerò, sarò costante’ (zang, viool en piano)
  • R. Schumann: Phantasie Stücke (viool en piano),
  • Fr. Chopin: Barcarolle (piano),
  • C. Saint-Saëns: Violons dans le soir (zang, viool en piano).

Urbanus Lunchtijd ConcertDe sopraan Susanne Brussee-van de Vosse rondde haar studie klassieke zang af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, alwaar zij ook de operaklas deed. Haar repertoire en uitvoeringspraktijk is breed en omvat opera, oratoria, lied en concerten onder andere met werk van moderne componisten. Ook geeft zij zangles en stemvorming aan koren.

Urbanus Lunchtijd ConcertHans van Beelen begon op zijn vijfde jaar met pianolessen. Vanaf 1995 volgde hij deze aan de Jong Talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium in den Haag. Vijf jaar later begon hij met zijn voltijdstudie piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar studeerde hij in mei 2005 af. Hij won als pianist diverse prijzen op verschillende concoursen.

Urbanus Lunchtijd ConcertDe violiste Inge Jongerman studeerde in Rotterdam en Amsterdam op het conservatorium. Aldaar studeerde zij in 2001 af. Van 2003 tot 2013 speelde zij als eerste violiste bij het orkest Holland Symfonia. Ze remplaceerde bij het Koninklijk Concertgebouworkest en het Asko/Schönberg Ensemble. Momenteel speelt Inge regelmatig bij het Nederlands Kamerorkest en bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Urbanus Lunchtijd Concert

Na afloop van het concert wordt een collecte gehouden om de onkosten te dekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.