Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

FOTO-EXPOSITIE

Spiegelbeelden zijn overal om ons heen te vinden. In reflecties van ruiten, water en natuurlijk spiegels zelf. Het perfecte plaatje valt en staat met hetgeen weerspiegelt wordt. Het kan een realistisch beeld opleveren maar ook als abstract beeld kan een foto van spiegelingen interessant zijn om naar te kijken.

De leden van Fotowerkgroep Coherente hebben foto’s gemaakt met het onderwerp spiegelbeeld als uitgangspunt. Het leverde een gevarieerde selectie foto’s op. Sommige leden hebben het onderwerp heel letterlijk genomen en maakten gebruik van weerspiegelingen in de meest letterlijke zin van het woord. Andere leden hebben het onderwerp vertaald naar reflectie als symboliek en getracht dat te vertalen naar een fotografisch beeld. De meeste leden van de groep hebben een bijdrage geleverd.

Graag nodigen we u uit om deze expositie te bezichtigen in de periode van 13 januari tot 23 februari 2022 in de hal van het gemeentehuis van Ouder-Amstel. Bij de expositie van de foto’s is het mogelijk een toelichting van de foto’s te raadplegen. Mocht u het leuk vinden om nadere uitleg te krijgen over de foto’s neemt u dan gerust contact op.

Voor verdere informatie:

Hans Keijzer, 020-4961016, fwgcoherente@gmail.com of onze website: www.coherente.nl/ouderkerk/fotowerkgroep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.