Mini

Mini

De fotowerkgroep Coherente is wederom zeer verguld met de mogelijkheid om een expositie te verzorgen in het Gemeentehuis van Ouder-Amstel.

Gemêleerd gezelschap

Het thema van dit jaar is ‘mini’. Daarbij is voor onszelf duidelijk geworden dat wij, twaalf leden sterk, een zeer gemêleerd gezelschap vormen. Waar de een zich heeft laten inspireren door de welbekende Austin Mini (hoe kan het ook anders!) zocht de ander het in ‘mini’ beestjes’ dicht bij huis.

Ook het buitenland bleek voor verschillende leden trouwens een geschikte ‘mini’ of zelfs een minimalistische omgeving. Een onderzoekslab bleek trouwens ook uitstekend te voldoen!

Maar de klap op de vuurpijl was wel het vastleggen van ‘mini’ bluswerkzaamheden door de lens van een fotocamera.

Mini mix

Al met al heeft dit geleid tot een ware ‘mini’ mix waarvoor wij u van harte uitnodigen om te komen bekijken in de hal van het gemeentehuis. Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis van vrijdag 12 januari tot 1 maart 2024. Wij kijken al uit naar de opening op donderdagmiddag 11 januari 16:00 uur. Een opening die muzikaal omlijst gaat worden door ons clublid Ton Terra.

Bij de expositie van de foto’s is het mogelijk een toelichting van de foto’s te raadplegen. Mocht u het leuk vinden om nadere uitleg te krijgen over de foto’s neemt u dan gerust contact met ons op.

Fotowerkgroep

De fotowerkgroep komt eens per drie weken op de donderdagavond bijeen om elkaars werk te bekijken en te bespreken. De ene keer komt er een tevoren afgesproken thema aan bod, de andere keer wordt ‘vrij’ werk getoond.

Ongeveer eens per kwartaal is er een uitstapje en maken de deelnemers foto’s op locatie. Zo hebben we al een bezoek gebracht aan de waterleidingduinen om burlende herten te fotograferen. Een bezoek aan Radio Kootwijk ligt in het verschiet. Vaak leveren deze activiteiten een zeer verrassende verscheidenheid aan foto’s op.

Ook organiseert de groep workshops waarin aandacht wordt besteed aan het verbeteren van de techniek van het fotograferen en het nabewerken van de foto’s.

Voor meer informatie:

Neem een kijkje op onze website www.coherente.nl/ouderkerk/fotowerkgroep
Of stuur een bericht naar fwg.Coherente@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.