Zomerconcerten op zondagmiddag

Zomerconcerten op zondagmiddag

Datum: 08/08/2021
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie: Kleine Kerk

Concert in De Kleine Kerk

Stichting Kleinoot organiseert een serie zomerconcerten op zondagmiddag in De Kleine Kerk in Duivendrecht.
In deze concerten zullen jonge musici, studenten van het Conservatorium van Amsterdam, optreden met een gevarieerd aanbod. De concerten beginnen om 15.00 uur en duren ongeveer een uur. Er is geen pauze en er zijn geen consumpties te verkrijgen. De prijs van de concerten is daarop aangepast en bedraagt € 10 per concert.

Zomerconcerten op zondagmiddag
8 augustus 15.00 uur

Charlotte Gulikers speelt op cello werken van
Bach, Reger en Weinberg

Zomerconcerten op zondagmiddagCharlotte Gulikers

volgde diverse masterclasses, o.a. bij Colin Carr, Maria  Kliegel, Wolfgang Boettcher, Wen-Sinn Yang, Pieter Wispelwey, Melissa Phelps, Filipe Quaresma en barokcellisten Anner Bylsma, Bruno Cocset en Werner Matzke.Zij deed drie keer met succes mee aan het Prinses Christina Concours. Onder andere won ze daar de Gaudeamusprijs (2013), de ensemble aanmoedigingsprijs (2015) en een eervolle vermelding (2014). Ook werd haar tijdens het Britten Celloconcours een eervolle vermelding toegekend (2013). Charlotte Gulikers (1995) begon op acht jarige leeftijd met cello spelen. In 2009 werd zij aangenomen op de jong talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daar studeerde ze bij Lucia Swarts en Dmitri Ferschtman. In 2013 begon Charlotte haar Bachelor studie bij Maarten Mostert aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij in september 2018 haar diploma behaalde. Momenteel studeert zij bij Pieter Wispelwey in de master opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2015 volgt zij naast haar modern cello lessen ook barokcello lessen bij docenten Viola de Hoog, Jonathan den Herder en Pieter Wispelwey.

Zomerconcerten op zondagCharlotte soleerde met

Camerata Amstelveen en met het Viotta Symfonieorkest, speelde verschillende keren in het Nationaal Jeugd Orkest en is sinds 2019 lid van het internationale Theresia Orchestra, een orkest gespecialiseerd op klassiek repertoire op authentieke instrumenten. Als kamermuziekensemble geeft ze veel concerten met haar broer Maxime Gulikers (viool) als duo, daarmee speelde ze o.a. op het Janine Jansen Festival in Utrecht.
Charlotte speelt op een Cornelis Weel cello uit 1853, Utrecht.

U kunt via de website een kaartje reserveren voor deze concerten. Vooraf reserveren en betalen is verplicht.

Volgende concert:
Zondag 29 augustus – 15.00 uur
Majsa Koperberg, harp en Maria Cristina Gonzalez, fluit
VOORZORGSMAATREGELEN en ACTUELE INFORMATIE

Als voorzorgsmaatregel hebben we het maximaal toegestane aantal stoelen in de zaal gezet, zodat de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Mochten op het moment van uitvoering de coronamaatregelen nog van dien aard zijn dat er verdere aanpassingen nodig zijn, dan worden die zeker uitgevoerd.

Wij houden u op de hoogte via onze website !

VOORAF RESERVEREN EN BETALEN VERPLICHT

Om te voldoen aan de voorschriften van de overheid is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert en betaalt. Daarmee voorkomen we drukte bij de entree en de kassa. Reserveren kan via de website www.stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob 06-50251802, of per email activiteiten@stichtingkleinoot.nl; zie voor meer informatie op de pagina RESERVEREN.
U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling; deze is definitief na ontvangst van uw betaling. U kunt betalen op bankrekening
NL30 ABNA 0590 1134 88 t.n.v. Stichting Kleinoot, Duivendrecht.

Placering

In totaal mogen we maximaal 25 muziekliefhebbers verwelkomen per concert. We kunnen u met het oog op de RIVM-richtlijnen geen drankje bieden, maar hanteren overal de juiste hygiënemaatregelen en zorgen voor een duidelijke anderhalve meter-ontvangst.
De zaalindeling en kaartjes zijn ‘ongeplaceerd’ maar u kunt wel bij elkaar zitten, mits u een hygiënische eenheid met uw gezelschap vormt.
Dat gaat als volgt: U reserveert kaartjes voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Koopt u een los kaartje dan zit u ook ‘alleen’ in de zaal.
Koopt één persoon 3 kaarten, dan zit u met zijn drieën op een rij. Wij gaan er dus vanuit dat u een gezamenlijk huishouden voert en u niet aan de 1,5 meter afstand tussen u en uw gezelschap hoeft te voldoen. Onze medewerker geeft aan waar u plaats kunt nemen, met of zonder gezelschap.

Bezoekers kunnen dus niet zelf kiezen en niet meer van plaats wisselen.

Uw kaartje(s) ligt(liggen) dan op de dag van het concert vanaf 14.30 u. voor u klaar bij de ingang van de kerk. Het is niet mogelijk om voor de aanvang van het concert ter plaatse kaarten te kopen.

Telefonisch bestellen

Wilt u telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06-50251802 of 020-4160181
U kunt uw kaarten bestellen tot uiterlijk de zaterdag voor het concert tot 12.00 u.
Mocht het concert door nieuwe Coronamaatregelen niet doorgaan dan geldt een restitutieregeling !

Locatie

Plaats:                        De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, Duivendrecht.
Entree:                        € 10, geen pauze en geen consumpties
Kaartverkoop:              aan de zaal niet mogelijk; altijd reserveren
Reserveren:                 www.stichtingkleinoot.nl
Informatie:                  Gerie Bouman, tel. 020 416 01 81

Reserveren via website www.stichtingkleinoot.nl

Ons emailadres is:
activiteiten@stichtingkleinoot.nl
Stichting Kleinoot, In de Korenmolen 17, 1115 GN Duivendrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.