Zomerconcert op zondagmiddag

Datum: 29/08/2021
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie: Kleine Kerk

Concert in De Kleine Kerk

Stichting Kleinoot organiseert een serie zomerconcerten op zondagmiddag in De Kleine Kerk in Duivendrecht.
In deze concerten zullen jonge musici, studenten van het Conservatorium van Amsterdam optreden met een gevarieerd aanbod. De concerten beginnen om 15.00 uur en duren ongeveer een uur. Er is geen pauze en er zijn geen consumpties te verkrijgen. De prijs van de concerten is daarop aangepast en bedraagt € 10 per concert.

Duo Koperberg González

Duo Koperberg González bestaat uit Majsa Koperberg (harp) en Maria Cristina González (fluit) en is opgericht tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam.
Zij spelen muziek van Saint-Saëns, Ravel, Piazzolla en De Falla.

Zomerconcert op zondagmiddag

Majsa Koperberg, geboren in Amsterdam, studeerde o.a. bij Erika Waardenburg en volgde masterclasses bij o.a. Edmar Castaneda en Ernestine Stoop.  Naast klassiek heeft zij een voorliefde voor jazz en Zuid-Amerikaanse muziek. Zij treedt op als soliste, met orkesten en in diverse kamermuziekensembles.

Zomerconcert op zondagmiddag

Maria Cristina González, geboren in Spanje, is een getalenteerde fluitiste. Ze was tien jaar toen ze bij de lokale muziekschool binnenliep en vervolgde haar weg bij het Conservatorium van Granada. Al tijdens haar studie in Amsterdam heeft Maria Cristina opgetreden in het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ’t IJ en het Beatrix Theater. Zij voelt zich naast klassieke muziek thuis in de genres folk en wereldmuziek.

U kunt via de website een kaartje reserveren voor deze concerten. Vooraf reserveren en betalen is verplicht.

Volgende concert:
Waarschijnlijk in september weer een nieuwe serie concerten.

VOORAF RESERVEREN EN BETALEN VERPLICHT
Om te voldoen aan de voorschriften van de overheid is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert en betaalt. Daarmee voorkomen we drukte bij de entree en de kassa. Reserveren kan via de website www.stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob 06-50251802, of per email activiteiten@stichtingkleinoot.nl; zie voor meer informatie op de pagina RESERVEREN.
U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling; deze is definitief na ontvangst van uw betaling. U kunt betalen op bankrekening NL30 ABNA 0590 1134 88 t.n.v. Stichting Kleinoot, Duivendrecht.

In totaal mogen we maximaal 28 muziekliefhebbers verwelkomen per concert. We kunnen u met het oog op de RIVM-richtlijnen geen drankje bieden, maar hanteren overal de juiste hygiënemaatregelen en zorgen voor een duidelijke anderhalve meter-ontvangst.
De zaalindeling en kaartjes zijn ‘ongeplaceerd’ maar u kunt wel bij elkaar zitten, mits u een hygiënische eenheid met uw gezelschap vormt.
Dat gaat als volgt: U reserveert kaartjes voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Koopt u een los kaartje dan zit u ook ‘alleen’ in de zaal.
Koopt één persoon 3 kaarten, dan zit u met zijn drieën op een rij. Wij gaan er dus vanuit dat u een gezamenlijk huishouden voert en u niet aan de 1,5 meter afstand tussen u en uw gezelschap hoeft te voldoen. Onze medewerker geeft aan waar u plaats kunt nemen, met of zonder gezelschap.

Bezoekers kunnen dus niet zelf kiezen en niet meer van plaats wisselen.

Uw kaartje(s) ligt(liggen) dan op de dag van het concert vanaf 14.30 u. voor u klaar bij de ingang van de kerk. Het is niet mogelijk om voor de aanvang van het concert ter plaatse kaarten te kopen.

Wilt u telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06-50251802 of 020-4160181
U kunt uw kaarten bestellen tot uiterlijk de zaterdag voor het concert tot 18.00 u.
Mocht het concert door nieuwe Coronamaatregelen niet doorgaan dan geldt een restitutieregeling !

Plaats:                        De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, Duivendrecht.
Entree:                        € 10, geen pauze en geen consumpties
Kaartverkoop:        aan de zaal niet mogelijk; altijd reserveren
Reserveren:             www.stichtingkleinoot.nl
Informatie:               Gerie Bouman, tel. 020 416 01 81
Reserveren via website www.stichtingkleinoot.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.