Open Art Route

Datum: 20/06/2015 - 21/06/2015
Tijd: 12:00 - 18:00

Een zinderend midzomer art programma met 100+ kunstenaars en vele extra’s.
20 & 21 juni | 12:00-18:00
Met het brede palet aan disciplines biedt de OPEN ART ROUTE een meervoudig perspectief op wat hedendaagse kunst is en kan zijn.
OPEN ART ROUTE
De open art route biedt een openhartige confrontatie met alle mogelijke uitingsvormen van internationale hedendaagse kunst in en rondom de artistieke werkruimtes in Amsterdam Zuidoost.
Op de eerste en langste zomerdagen van het jaar openen 100+ kunstenaars van Echtenstein, Florijn, Heesterveld, Kruitberg en Wijk 7 hun deuren voor publiek. De Hop-on Hop-off Bus stopt bij alle kunstenaars die one wo/man shows en een zinderend midzomer art programma presenteren. De OPEN ART ROUTE biedt daarnaast vele interessante extra’s aan. Op de website stel je jouw eigen OPEN ART ROUTE samen vanuit de uitgebreide kunstenaars database en een bomvol programma!
En je kunt het hele weekend afstemmen op live mobiele RADIO OARZO op de frequentie van RADIO RAZO, kabel 103,8FM en ether 105,2FM + online OPEN ART RADIO op radio Hot O Twenty!
De OPEN ART ROUTE is een initiatief van stichting Open Ateliers Zuidoost en wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Zuidoost, AFK, Rochdale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.