Natuur

Natuur

Datum: 21/01/2019 - 28/02/2019
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: Gemeentehuis

Foto Expositie

Weinig onderwerpen zijn zo populair bij fotografen als de natuur. De natuur kan een veelheid aan emoties oproepen. Van ontroering tot ontzag, van angst tot bewondering. Natuur is een kwetsbare vlinder maar ook een jagend roofdier. Een verstild landschap maar ook een woeste branding.

Natuur

De fotowerkgroep van Coherente is de uitdaging aangegaan om over dit onderwerp een expositie samen te stellen. Dit heeft een schitterende selectie foto’s opgeleverd waarin alle aspecten van de natuur aan bod komen. Dieren, bomen, insecten, bloemen, een waterval, een regenboog, zonnestralen, ijs, zand, rotsen, ochtendnevel: het komt allemaal langs. Alle leden van de groep hebben een bijdrage geleverd.

Bezichtiging

Deze expositie is te bezichtigen van 21 januari t/m 28 februari 2019 in de hal van het gemeentehuis van Ouder-Amstel.

Fotowerkgroep

De leden van de fotowerkgroep zullen aanwezig zijn bij de opening en vertellen u graag over hun foto’s en hun hobby in het algemeen.

De groep, die momenteel 13 leden kent, komt eens per drie weken bijeen om elkaars werk te bekijken en te bespreken. De ene keer komt er een tevoren afgesproken thema aan bod, de andere keer wordt ‘vrij’ werk getoond. Ongeveer eens per kwartaal is er een uitstapje en maken de deelnemers foto’s op locatie. Vaak levert dit een zeer verrassende verscheidenheid aan foto’s op. Ook organiseert de groep workshops waarin aandacht wordt besteed aan verbetering van de techniek van fotograferen en nabewerken.

Mocht u enthousiast worden en zin krijgen om deel te nemen aan deze groep, dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken tijdens een van de foto-avonden. Voor nadere informatie:

Hans Keijzer, 020-4961016, fwgcoherente@gmail.com of onze website: www.coherente.nl/ouderkerk/fotowerkgroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.