Muziek in foto’s

Datum: 11/12/2015 - 21/01/2016
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: Gemeentehuis

Fotowerkgroep Coherente

Dit jaar brengt fotowerkgroep Coherente tijdens hun jaarlijkse foto-expositie het thema muziek fotografisch in beeld.

Als je het over muziek hebt denk je in eerste instantie aan luisteren en niet zo zeer aan het in beeld brengen ervan. Hun visie op dit thema laten zij van 11 december t/m 20 januari met kleuren- en zwart-wit foto’s zien in de hal van het gemeentehuis van Ouder-Amstel.

Muziek in foto’s

Het thema heeft een grote diversiteit aan foto’s opgeleverd. Muziek is de rode draad in de foto’s met daarnaast kernwoorden als emotie, details, abstract en beweging.

Tijdens de officiële opening, op 11 december om 16.00 uur door wethouder Jacqueline de Maa in het gemeentehuis, zijn de fotografen aanwezig voor tekst en uitleg. Eén van de leden zal – hoe toepasselijk – de opening muzikaal inluiden.

Overigens kijkt de werkgroep uit naar degenen die, evenals de werkgroepleden, het fotograferen als hobby hebben en die de huidige groep van 11 leden willen versterken. De werkgroep komt elke 3 weken op donderdagavond bij elkaar in het Dienstencentrum in Ouderkerk om het fotowerk met elkaar te bespreken en soms ook met het oog op een volgende expositie. Daarnaast  worden workshops georganiseerd voor en door de leden, zoals portretfotografie, spelen met licht en fotobewerking. Bovendien gaan ze regelmatig met elkaar op stap om samen op locatie te gaan fotograferen. Het programma en verdere informatie kunt u vinden op de website van coherente: http://www.coherente.nl/ouderkerk/fotowerkgroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.