Miniconcert in Coronatijd

Miniconcert in Coronatijd

Datum: 13/12/2020
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie: Kleine Kerk

Korte concerten op zondagmiddag

Jasper Iturrospe – gitaar

Met klassieke gitaar brengt Jasper muziek uit verschillende stijlen. Zijn inspiratie haalt hij uit klassieke muziek en het gitaarrepertoire met een voorliefde voor Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook met invloeden uit jazzmuziek, kleinkunst, Oosterse muziek en meer.

Sinds de voorbije jaren staat hij op diverse podia in voornamelijk Nederland en België met een eigen selectie aan gitaarmuziek. Naast zijn solo programma werkt hij met andere muzikanten aan nieuwe projecten.

​Jasper werd geboren in Antwerpen en kreeg gitaarlessen bij Yvonne Azaert en Jan Depreter. Hij studeerde verder aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag bij Nederlands gitarist Enno Voorhorst. Momenteel volgt hij zijn master aan het Conservatorium van Amsterdam bij gitarist Gabriel Bianco.

Vooraf reserveren en betalen verplicht

Om te voldoen aan de voorschriften van de overheid is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert en betaalt. Daarmee voorkomen we drukte bij de entree en de kassa. Reserveren kan via de website www.stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob. 06-50251802, of per email activiteiten@stichtingkleinoot.nl; zie voor meer informatie op de pagina RESERVEREN.
U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling; deze is definitief na ontvangst van uw betaling. U kunt betalen op bankrekening NL30 ABNA 0590 1134 88 t.n.v. Stichting Kleinoot, Duivendrecht.

RIVM-richtlijnen

In totaal mogen we maximaal 25 muziekliefhebbers verwelkomen per concert. We kunnen u met het oog op de RIVM-richtlijnen geen drankje bieden, maar hanteren overal de juiste hygiënemaatregelen en zorgen voor een duidelijke anderhalve meter-ontvangst.
De zaalindeling en kaartjes zijn ‘ongeplaceerd’ maar u kunt wel bij elkaar zitten, mits u een hygiënische eenheid met uw gezelschap vormt.
Dat gaat als volgt: U reserveert kaartjes voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Koopt u een los kaartje dan zit u ook ‘alleen’ in de zaal.
Koopt één persoon 3 kaarten, dan zit u met zijn drieën op een rij. Wij gaan er dus vanuit dat u een gezamenlijk huishouden voert en u niet aan de 1,5 meter afstand tussen u en uw gezelschap hoeft te voldoen. Onze medewerker geeft aan waar u plaats kunt nemen, met of zonder gezelschap.

Bezoekers kunnen dus niet zelf kiezen en niet meer van plaats wisselen.

Wij verzoeken u bij het betreden van en lopen door de kerk een mondkapje te dragen. Als u op uw plaats zit kunt u het mondkapje afdoen.

Uw kaartje(s) ligt(liggen) dan op de dag van het concert vanaf 14.30 u. voor u klaar bij de ingang van de kerk. Het is niet mogelijk om voor de aanvang van het concert ter plaatse kaarten te kopen.

Wilt u telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06-50251802 of 020-4160181
U kunt uw kaarten bestellen tot uiterlijk de zaterdag voor het concert tot 12.00 u.
Mocht het concert door nieuwe Coronamaatregelen niet doorgaan dan geldt een restitutieregeling !

Plaats:                        De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, Duivendrecht.
Entree:                       € 10, geen pauze en geen consumpties
Kaartverkoop:       aan de zaal niet mogelijk; altijd reserveren
Reserveren:            www.stichtingkleinoot.nl
Informatie:              Gerie Bouman, tel. 020 416 01 81
emailadres:             activiteiten@stichtingkleinoot.nl

Reserveren via website www.stichtingkleinoot.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.