Mijn Kunst 2016

Datum: 16/07/2016 - 27/08/2016
Tijd: Hele dag
Locatie: CBK-ZO

Mijn Kunst 2016

Mijn Kunst 2016 is een open podium voor beeldende kunst van non-professionals.
Ook dit jaar biedt CBK Zuidoost amateur beeldend kunstenaars uit Amsterdam Zuidoost en omgeving de gelegenheid om hun werk te tonen aan het grote publiek. De geselecteerde objecten zijn in de periode van 16 juli t/m 27 augustus 2016 te zien in de tentoonstellingsruimte van het CBK aan het Anton de Komplein.

Duivendrechtse kunstenaars nemen deel aan Mijn Kunst

Duivendrechtse kunstenaars Micha de Ruwe en Carla de Rooij nemen deel aan deze  jury- en publieksprijs Mijn Kunst van het CBK in Amsterdam-zuidoost.

Micha de Ruwe

Micha-de-Ruwe-met-schilderij-koningin-Paramaribo-260x440

Micha de Ruwe is één van de drie prijswinnaars van de wedstrijd ‘De koningin van Paramaribo in beeld’ . Haar winnende werk wordt in deze tentoonstelling getoond.

 

Carla de Rooij

DICHT BIJ DE STAD

Tweede prijs winnares van de Cultuurprijs voor beeldende kunst Ouder-Amstel 2016, Carla de Rooij, doet met haar inzending “De Rembrandttoren” ook mee met de  jury- en publieksprijs Mijn Kunst van het CBK in Amsterdam-zuidoost.

Jury- en publieksprijs

Aan de tentoonstelling ‘Mijn Kunst’ zijn een jury- en publieksprijs verbonden.
Bezoekers van de tentoonstelling kunnen stemmen op hun favoriet. Een vakjury beoordeelt het werk op originaliteit, zeggingskracht, materiaalgebruik en kwaliteit.

De tentoonstelling “Mijn Kunst 2016” is van 16 juli t/m 27 augustus te zien in:
CBK Zuidoost, Anton de Komplein 120, 1102 DR Amsterdam. De finissage en prijsuitreiking zijn op 27 augustus om 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.