Luc Houweling exposeert

Datum: 22/01/2016 - 03/03/2016
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: Gemeentehuis

Expositie Gemeentehuis

Van 22 januari tot en met 3 maart exposeert Luc Houweling in de publieksruimte van het  Gemeentehuis. Beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming Houweling woont in Duivendrecht. In deze expositie toont hij zowel grote doeken met fantasievol, surrealistisch werk als kleine werken op papier waarmee hij laat zien dat hij ook kan illustreren.

Gemengde techniek 

Het grote werk van Houweling kenmerkt zich door het gebruik van gemengde techniek waarbij hij als basis acrylverf gebruikt in verschillende lagen. Dit combineer hij met verschillende soorten papier, krijt, kleurpotloden en Oost-Indische inkt. Hierdoor ontstaat een gelaagdheid die vorm en inhoud met elkaar verbindt. Voor het eerst is ook een serie kleine werken op papier te zien, die meer de kant opgaan van illustraties. Veel van deze werken zijn ook op ansichtkaart verkrijgbaar.

Luc Houweling exposeert
Luc-Houweling-fluitconcert-380x380

 

Nieuwe uitdagingen

Tot voor kort runde Houweling Galerie Parkart in het Amsterdamse Amstelpark. Naast zijn eigen werk, was daar ook werk van andere kunstenaars te zien. Ook gaf Houweling er cursussen tekenen en schilderen en verschillende creatieve workshops. Na ruim vier jaar werd het tijd voor nieuwe uitdagingen.

Het stimuleren van mensen om creatief bezig te zijn is de grote passie van Houweling. Vanuit zijn achtergrond als docent beeldende vorming heeft hij veel kennis van en ervaring met verschillende materialen en technieken. Heeft u belangstelling voor een workshop op maat voor een groep vrienden, collega’s, kinderen of familie? Neemt u vooral contact op! Ook voor werk in opdracht en illustraties kunt u terecht bij Luc Houweling.

Laat u verrassen door de tentoonstelling in het gemeentehuis. Bent u geïnspireerd geraakt? Op www.luchouweling.nl vindt u meer informatie. U kunt Houweling ook volgen via Facebook en bent welkom voor een bezoek in zijn Duivendrechtse atelier (06-24183295 of info@luchouweling.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.