Liderenrecital eric Reddet en Abigail Richards

Liederenrecital met Eric Reddet en Abigail Richards

Datum: 23/04/2017
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie: Kleine Kerk

Liederenrecital
Eric Reddet en Abigail Richards

Wij zijn heel blij dat de Franse tenor Eric Reddet en de Britse concertpianiste Abigail Richards tussen hun tournees met respectievelijk Andre Rieu en de Nederlandse Opera tijd hebben gemaakt om in Duivendrecht op te treden. Eric en Abigail hebben elkaar ontmoet op het conservatorium in Amsterdam. Sinds kort wonen ze in Utrecht Oost, waar ze heel blij mee zijn. Af en toe verlangen ze naar het warme Zuiden en daarom kiezen ze vaak voor een Italiaans en Spaans programma! Maar in Duivendrecht brengen ze op speciaal verzoek een aangepast programma met onder andere enkele liederen van Schubert. Op 2 februari is er in het kader van het programma van De Kleine Kerk een avond gewijd aan de liederencylus “Die Winterreise” van Schubert. Wat is er mooier dan daarbij aansluiten. Daarnaast brengen zij ook liederen uit hun vaste repertoire.

Eric Reddet

 

Eric Reddet is een van de Platin Tenors bij Andre Rieu. Als hij niet op tournee is treedt hij op bij verschillende gezelschappen.

 

Abigail Richards

 

Abigail Richards werkt op dit moment bij twee grote producties van de Nederlandse Opera en geeft les in het Conservatorium van Utrecht.

 

 

Datum:            Zondag 23 april 2017, aanvang 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur
Entree:            € 15,-, kaartverkoop aan de zaal, inclusief consumpties;
Locatie:           De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, 1115 AP Duivendrecht
Georganiseerd door Stichting Kleinoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.