MUZIKALE BEESTENBOEL

Muzikale beestenboel

Datum: 04/10/2019
Tijd: 12:30 - 13:30
Locatie: St. Urbanuskerk Ouderkerk

Lunchtijdconcert 

Vrijdag 4 oktober is er weer een lunchtijdconcert
in de St.Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel: Muzikale Beestenboel.muzikale beestenboel  muzikale beestenboel

Muzikale beestenboel in St. Urbanuskerk

In de Parade der Dieren komen bij u langs zwanen, de koekoeken, olifanten en nog veel minder. De muziek van onder andere C. Saint Saëns, G.F.Händel en M. Corette wordt gespeeld door Susanne Arends op dwarsfluit en Eric Jan Joosse op piano en orgel. Het concert is van 12.30 tot 13.30 uur. U bent van harte welkom!

Suzanne Arends

 studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde daar het diploma docerend musicus. En daarna het diploma uitvoerend musicus aan het conservatorium van Utrecht (HKU). Ze volgde tijdens haar studie verscheidene masterclasses in Nederland en Europa.
Tegenwoordig treedt Suzanne re-gelmatig op in diverse ensembles en tevens speelt ze in verschillende bezettingen op uitnodiging. Suzanne Arends heeft een lespraktijk aan huis in Mijdrecht en geeft les aan de fluitisten van showkorps Triviant te Vinkeveen.

Eric Jan Joosse

 studeerde aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam, waar hij in 1983 het Praktijkdiploma Kerkmuziek en in 1985 zijn orgeldiploma behaalde. Daarna studeerde hij koordirectie aan het Utrechts Conservatorium. Eric Jan Joosse is cantor-organist van de Amstelkerk en de Amstellandse Cantorij. Als organist, pianist en klavecinist werkt hij sa-men met diverse ensembles en koren. Eric Jan Joosse werkt als dirigent en als instrumentalist mee aan diverse radio- en tv-programma’s. Naast zijn didactische werkzaamheden als privé docent orgel, piano en improvisatie, verzorgt hij bij verschillende instanties muziekcursussen en workshops en is hij actief als componist van met name koor- en kerkmuziek. Composities zijn ondermeer verschenen in de bundels Zingend Geloven, de Vlaamse bundel ‘Geestelijk Liedboek van de Lage Landen’ en het nieuwe Liedboek (verschenen in mei 2013).

Na afloop van het concert is er koffie en thee en is er een collecte om de kosten te dekken.

Muzikale beestenboel

Vollebregt Orgel

Nu de verbouwingsplannen van de St. Urbanuskerk zijn uitgesteld, is het voor Stichting Vollebregt Orgel Ouderkerk weer mogelijk om lunchtijdconcerten te houden.

En mocht u Stichting Vollebregt Orgel Ouderkerk extra willen steunen, dan kunt u uw punten uitbrengen tussen 27 september en 11 oktober via het Rabo Club Fonds

Volgende lunchtijdconcerten

Op vrijdag 1 november is het volgende lunchtijdconcert. Het programma wordt later bekend gemaakt. En op zondag 8 december is er een Kerstconcert van 15.30 – 16.30 uur door The New Gospel Sensation. Na afloop is er een hapje en een drankje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.