Duetto on alti

Duetto on Alti

Datum: 29/11/2020
Tijd: 15:00 - 16:00
Locatie: Kleine Kerk

Korte concerten op zondagmiddag

datum gewijzigd: 29 november 15.00 uur

Duetto on Alti:
Gita Vata León – fluit en Alejandro Cabrera Cano – viool

Duetto On Alti bestaat ​​uit twee begaafde en gepassioneerde musici, wier behoefte om mensen met elkaar te verbinden door middel van kunst heeft geleid tot een prachtig fluit- en vioolduo. Deze twee musici, opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam, hebben als doel de mogelijkheden van het ensemblespel te presenteren en uit te breiden. Hun opwindende uitvoeringen zijn bedoeld om het hart van het publiek te bereiken, wiens geluk en emotie de beste beloning opleveren. 

Gita Vata León en Alejandro Cabrera Cano hebben zich allebei op zeer jonge leeftijd in muziek verdiept. Ze voelden onmiddellijk een band met hun instrumenten en wisten dat het hun belangrijkste zorg in het leven zou worden. Gevolgd door een vlotte ontwikkeling, besloten ze hun verdere studie in Amsterdam te beginnen, in samenwerking met prestigieuze docenten en collega’s. 

Van de allereerste muziek tot de meest hedendaagse composities, met de onmetelijkheid van de muziekgeschiedenis, dit paar streeft ernaar om alle soorten texturen en smaken te ontdekken en aan te bieden.  

Vooraf reserveren en betalen verplicht

Om te voldoen aan de voorschriften van de overheid is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert en betaalt. Daarmee voorkomen we drukte bij de entree en de kassa. Reserveren kan via de website www.stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob 06-50251802, of per email activiteiten@stichtingkleinoot.nl; zie voor meer informatie op de pagina RESERVEREN.
U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling; deze is definitief na ontvangst van uw betaling. U kunt betalen op bankrekening NL30 ABNA 0590 1134 88 t.n.v. Stichting Kleinoot, Duivendrecht.

In totaal mogen we maximaal 25 muziekliefhebbers verwelkomen per concert. We kunnen u met het oog op de RIVM-richtlijnen geen drankje bieden, maar hanteren overal de juiste hygiënemaatregelen en zorgen voor een duidelijke anderhalve meter-ontvangst.
De zaalindeling en kaartjes zijn ‘ongeplaceerd’ maar u kunt wel bij elkaar zitten, mits u een hygiënische eenheid met uw gezelschap vormt.
Dat gaat als volgt: U reserveert kaartjes voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Koopt u een los kaartje dan zit u ook ‘alleen’ in de zaal.
Koopt één persoon 3 kaarten, dan zit u met zijn drieën op een rij. Wij gaan er dus vanuit dat u een gezamenlijk huishouden voert en u niet aan de 1,5 meter afstand tussen u en uw gezelschap hoeft te voldoen. Onze medewerker geeft aan waar u plaats kunt nemen, met of zonder gezelschap.

Bezoekers kunnen dus niet zelf kiezen en niet meer van plaats wisselen.

Wij verzoeken u bij het betreden van en lopen door de kerk een mondkapje te dragen. Als u op uw plaats zit kunt u het mondkapje afdoen.

Uw kaartje(s) ligt(liggen) dan op de dag van het concert vanaf 14.30 u. voor u klaar bij de ingang van de kerk. Het is niet mogelijk om voor de aanvang van het concert ter plaatse kaarten te kopen.

Wilt u telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06-50251802 of 020-4160181
U kunt uw kaarten bestellen tot uiterlijk de zaterdag voor het concert tot 12.00 u.
Mocht het concert door nieuwe Coronamaatregelen niet doorgaan dan geldt een restitutieregeling !

Plaats:                        De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, Duivendrecht.
Entree:                       € 10, geen pauze en geen consumpties
Kaartverkoop:       aan de zaal niet mogelijk; altijd reserveren
Reserveren:            www.stichtingkleinoot.nl
Informatie:              Gerie Bouman, tel. 020 416 01 81
emailadres:             activiteiten@stichtingkleinoot.nl

Reserveren via website www.stichtingkleinoot.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.