Darija Q

Darija Q

Datum: 02/09/2019 - 28/10/2019
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: OBA Ouderkerk

Darija Q

Wat vat het leven beter samen dan de universele cirkel? Voor Darija Q is de cirkel een drijvende kracht in haar zoektocht naar het allesomvattende beeld. Haar schilderijen, tekeningen, beelden en foto’s laten een mix zien tussen abstractie en figuratie.

Zoeken naar geheel

Waarom kiezen als je zoekt naar een geheel? Abstracte achtergronden worden gecombineerd met gedetailleerde pentekeningen en tekst. Ook experimenteert Darija Q met materialen. Verschillende technieken komen aan bod, van paletmes met acrylverf en gips op doek tot spraypaint en inkt op papier. Het eindresultaat: spannende beelden die aanzetten tot metafysische gedachte-experimenten.

Darija van de Koppel

Darija van de Koppel (1970) is beeldend kunstenaar en docent. Zij woont en werkt in Amsterdam. Na haar opleiding beeldende vorming is zij gaan lesgeven in het regulier en voornamelijk speciaal onderwijs. Haar werk was in de afgelopen jaren op verschillende groepsexposities in Amsterdam te zien. Daarnaast deed zij opdrachten, waaronder grafisch werk, schilderijen en een leskist voor Limburgse onderwijsinstellingen.

Darija Q | 2 september t/m 28 oktober 2019 bij OBA Ouderkerk.

Gratis te bezoeken tijdens openingstijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.