Contrast

Contrast

Datum: 26/01/2018 - 07/03/2018
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: Gemeentehuis

Expositie van Fotowerkgroep Coherente

Naar aanleiding van het nieuwe thema ” Contrast ” van het Cultuurplatform, exposeert de Coherente-fotowerkgroep in het gemeentehuis van Ouder-Amstel.
De tentoonstelling is te zien van 26 januari t/m 7 maart, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

“ Contrast ”

 Ieder jaar verzorgt de fotowerkgroep Coherente een tentoonstelling in het Gemeentehuis van Ouder Amstel om aan bezoekers te laten zien wat er aan creatieve fotoproducten uit de handen van haar leden kan komen.

Als thema voor de tentoonstelling werd dit jaar gekozen “ Contrast ”, het cultuurthema van het Cultuurplatform Ouder-Amstel.
Een onderwerp waar de leden heel veel kanten mee uit kunnen gaan en dat hebben ze ook gedaan.

Contrast
Foto: Gerald Bakker

Het blijft spannend om te zien in welke richting ze hun creatieve geesten hebben laten zoeken. De selectie commissie heeft haar best gedaan een zo divers mogelijk scala van interpretaties te laten zien. De bezoeker zal verrast worden: natuurlijk komen zij vaak, maar wel op heel verschillende wijzen, het contrast licht-donker tegen. Daarnaast verschijnen onder andere de contrasten horizontaal-verticaal, kleur en smaak, oud en nieuw, scherp en zacht, armoede en welvaart, transparant en ondoorzichtig en natuurlijk zwart en wit.

En nu weet de lezer van deze aankondiging nog steeds heel weinig! Dat is ook de bedoeling: kom allemaal naar het Gemeentehuis om de echte foto’s te zien hangen en laat u verrassen!

De opening vindt plaats door wethouder Jacqueline de Maa op donderdag 25 januari 2018 om 16.00 uur. Aan het begin zal een van de leden, Ton Terra, een muzikaal optreden verzorgen.

Fotowerkgroep Coherente

De fotowerkgroep Coherente komt elke 3 weken bij elkaar in het Dienstencentrum te Ouderkerk aan de Amstel om elkaars fotowerk te bespreken. In het fotowerkgroepprogramma zitten vaste en vrije onderwerpen en zijn er af en toe workshops om samen bepaalde technieken te leren, zoals portretfotografie en Photoshop. Tevens worden enkele fototochten georganiseerd, meestal op zaterdag of zondag.
Informatie opvragen of reacties sturen: per email naar fwg.coherente@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.