Concerten op zondagmiddag

Concert op zondagmiddag : Ensems Quartet

Datum: 19/11/2023
Tijd: 15:00 - 16:15

Concert in De Kleine Kerk

Stichting Kleinoot organiseert een serie concerten op zondagmiddag in De Kleine Kerk in Duivendrecht. De concerten beginnen om 15.00 uur en duren ongeveer een uur. Op zondag 19 november wordt het concert verzorgd door

Ensems Quartet

Laia Terré (cello),
Laurène Patard-Moreau (viool),
Ciara Sudlow, altviool,
Nina Alcañiz (hobo)

ENSEMS is een ensemble gevestigd in Amsterdam. De vier leden, Nina Alcanyiz i Macias (hobo), Ciara Sudlow (altviool), Laia Terré (cello) en Laurène Patard-Moreau (viool) ontmoetten elkaar tijdens hun masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze spelen op historische instrumenten en met hun op de historie gebaseerde uitvoering zoeken ze nuances en levendigheid in de muziek.
Met zijn bijzondere bezetting is Ensems een creatief en flexibel ensemble dat onbekend repertoire naar de Nederlandse concertzalen wil brengen.

Programma:

Zij spelen werken van Frantisek Kramar – Kommer, Christian Cannabich, Johann Christian Bach,  Johann Baptist Vanhal

Reserveren en betalen

Kaarten reserveren via de website van Stichting Kleinoot
Kosten : €12.00
U kunt uw entreekaarten bestellen via de link RSVP bij het concert of door een e-mail te sturen naar activiteiten@stichtingkleinoot.nl  onder vermelding van de concertdatum en het aantal kaartjes. U ontvangt van Kleinoot een bevestiging van uw bestelling; deze is definitief na ontvangst van uw betaling.
Betalen op bankrekening NL30 ABNA 0590 1134 88 t.n.v. Stichting Kleinoot, Duivendrecht. Vermeld duidelijk welk concert het betreft.
De zaalindeling en kaartjes zijn ‘ongeplaceerd’. Uw kaartje(s) ligt(liggen) op de dag van het concert vanaf 14.30 uur voor u klaar bij de ingang van de kerk.
Wilt u telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06-50251802 of 020-4160181
U kunt uw kaarten bestellen tot uiterlijk de zaterdag 18 november 12.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.