Amstellanddag 2019

Amstellanddag 2019

Datum: 02/06/2019
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Wester-Amstel

13e  Amstellanddag

Stichting Beschermers Amstelland organiseert de 13e Amstellanddag. Zondag 2 juni kunt u door heel Amstelland genieten van het fraaie cultuur-historische landschap waarin boerderijen, natuur, kunst en recreatie hun plek hebben. Het programma is gevarieerd. Beschermers Amstelland heeft een interactieve kaart op haar website waarop alle activiteiten staan. Bovendien is er een  programmaboekje te downloaden om alle activiteiten te bekijken.

 Amstellanddag 2019

​Opening in Wester Amstel

De officiële opening zal worden verricht door de burgemeester van Ouder Amstel, Joyce Langenacker. Fanfare Accu zorgt voor de muziek, Saskia van Loenen spreekt een column uit en de jeugdballetgroep uit Ouderkerk treedt op. Er is koffie, thee en taart van Bakker Out. Om 11.00 uur is de presentatie van het boekje: Wester-Amstel, een bevlogen geschiedenis.

Programma

Er is op 2 juni weer een programma met veel activiteiten op het gebied van natuur, cultuurhistorie, kunst, culinair: alles wat Amstelland zo divers maakt.

Doel​

Doel van de Amstellanddag is om meer bekendheid te geven aan dit eeuwenoude cultuurhistorische landschap waar de Amstel zich als een lint doorheen slingert en dat tot diep de stad Amsterdam insteekt. Een schilderachtig gebied waar recreëren en genieten van rust en ruimte samenkomen, om de hoek van de stad.

Audiotour

Amstellanddag 2019
Een audiotour met historische bezienswaardigheden vanuit Amsterdam langs de Amstel richting Ouderkerk, zal voor 2 juni gereed zijn. De QR code staat op de achterkant van het programmaboekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.