AAS expositie Dorpshuis

AAS exposities Dorpshuis

Datum: 31/10/2019 - 03/12/2019
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Dorpshuis

AAS exposities Dorpshuis Duivendrecht

In het Dorpshuis in Duivendrecht is vanaf 24 oktober een nieuwe tentoonstelling te zien, in het kader van de periodieke exposities die Coherente daar organiseert. Enkele leden van de Amstel Art School (AAS) tonen hun werk. De Amstel Art School is opgericht door leerlingen van Noor Geurts. Noor Geurts geeft sinds 2002 schilderles aan een groep enthousiaste schilders. De AAS heeft een eigen atelier in de voormalige brandweerkazerne van Ouderkerk.

AAS expositie Dorpshuis

In 2018 heeft de AAS voor het eerst geëxposeerd in de historische pastorie in Ouderkerk. In juni van dit jaar was er een tweede expositie in het eigen atelier in het kader van IkToon, waarbij amateur kunstenaars lieten zien wat zij kunnen. Begin oktober was het atelier open in het kader van de Atelierroute 2019. De AAS heeft een eigen website:
https://www.amstelartschool.nl/amstelartschool/

AAS expositie Dorpshuis

Deelnemers aan de tentoonstelling in Duivendrecht: Miep Gravendeel, Jouke Bakker, Renee Roth, Dorine Prins, Inge Kloosterman en Alex de Boer. Noor Geurts zelf is ook vertegenwoordigd met een paar werken. Het is een leuke gevarieerde tentoonstelling, met schilders die allemaal een eigen stijl hebben.

Openingstijden Dorpshuis:
dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.