Bob van Beijnen : “Own Hearth”

Datum: 07/12/2015 - 19/01/2016
Tijd: Hele dag
Locatie: Dorpshuis

Nieuwe expositie Dorpshuis Duivendrecht:
“Own Hearth”

Tot 19 januari exposeert Bob van Beijnen een deel van zijn schilderijen in het vernieuwde Dorpshuis in Duivendrecht onder het motto `Own  Hearth´.

Bob van Beijnen : “Own Hearth”

Bob van Beijnen woont sinds 2002 in Ouderkerk aan de Amstel. Het volgen van diverse intensieve cursussen heeft zijn hobby in tekenen en schilderen op gang gebracht tot een serieuze bezigheid waarin hij zijn creativiteit en gedrevenheid kwijt kan. Bob beperkt zich niet tot een bepaalde techniek.
Naast gouache en acrylverf past hij gemengde technieken toe.

Passie en gevoel

“Schilderen werkt voor mij als een uitlaatklep. Mijn denken wordt uitgeschakeld. Ik heb van te voren geen bepaald beeld of thema voor ogen wat ik ga schilderen. Weg uit de comfortzône, vol passie, gevoel en kracht aan de slag”.

Deze onbevangen wijze van schilderen resulteert in kleurrijke doeken met verrassende composities, vol dynamiek, ritme en beweging. Het mooie is dat iedereen iets anders in zijn werk kan zien!
Meer werk van Bob is te zien in het Gezondheidscentrum Aemstelwijck, Koningin Wilhelminalaan 48, Ouderkerk aan de Amstel.
Het Dorpshuis heeft wisselende exposities van kunstenaars uit de regio Ouder-Amstel.
De exposities in het Dorshuis zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van het Dorpshuis, Dorpsplein 60, Duivendrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.